Італія була обрана ООН для проекту #Restart Tourism.

Італія була обрана ООН для проекту #Restart Tourism.

Країна, яка в першу чергу в Європі опинилася перед надзвичайною ситуацією зі здоров’ям, також найбільше бажає міжнародного туризму, і з нагоди відновлення зовнішніх кордонів Шенгену Італія була обрана ООН та президентом World Tourism Organization Зураб Пололікашвілі для проекту #Restart Tourism. Перші кроки до відкриття в туристичному сезоні проходять з Італії, а саме з Риму, Мілана через Венецію - це міста, які Президент Всесвітньої організації туризму відвідає разом із міністрами Франческані, Ді Маіо, Ражжі та Сала. Хештег - це проект, що ставить за мету безпечний перезапуск туристичного сектора, настільки важливий для нашої країни. У рамках візиту Зураб Пололікашвілі вручить визнання за ініціативи з питань сталого розвитку в аеропорту Рима Фіумічіно, але що ще важливіше, підпише меморандум про взаєморозуміння з Фао щодо розвитку сільського, продовольчого та винного туризму.

Ці нагороди та вибір ООН розпочати #RestartTourism з Італії - це що завгодно, крім випадків: 13% ВВП з країни представлено туризмом, а спалах пандемії поклав початок період страждань для всього сектора. На даний момент є перші ознаки відновлення, але шлях до реального відновлення ще тривалий, враховуючи, що міжнародний туризм за перші чотири місяці 2020 року порівняно з попереднім роком зазнав зниження на 44%. "Я дуже радий, - пояснює Пололікашвілі, - що Італія стала першим пунктом призначення UNWTO з початку цієї глобальної кризи. Це наш сильний союзник і світовий лідер у галузі туризму. Сектор Італії вартує мільйони місць вона також працює і захищає та розширює унікальну культурну спадщину країни від мистецтва до гастрономії".

Зняття обмежень на поїздки було впевнено керовано як пріоритетне та дуже відповідальний та стійкий спосіб, і я впевнений, що повторне відкриття напрямків, а також підтримка приватного сектору відновлять такий важливий сектор для економіки в цілому. світ.
Італія взяла на себе лідируючу позицію для туристів і є прикладом для наслідування для інших напрямків ".