Зустріч торгово-промислової палати з керівництвам КБУ

Зустріч торгово-промислової палати з керівництвам КБУ

У вівторок, 2 травня, відбулася онлайн-зустріч  Торгово-промислової палати Італії в Україні та Конфедерації будівельників України.

Зі сторони Торгової палати приймали участь президент Ренато Вальтер Тоньї; віце-президент ТПП Італії в Україні та президент FederCamere Мауріціо Карневале; Генеральний секретар Ванесса Руссано; керівник віділу  прес-служби та зовнішніх зв'язків Джулія Нейроне та секретар Діана Половченя.

Від КБУ ж приймали участь президента Лев Парцхаладзе, виконавчий директор Олександра Червака та керівник віділу управління реконструкції Наталії Бондарчук.

Тема зустрічі – конференція «Відбудова України», організована Торгово-промисловою палатою  Італії в Україні  у співпраці з FederCamere, яка відбудеться 24, 25 та 26 жовтня 2023 року онлайн.

Тому пан Карнавале детально пояснив, що наразі було заплановано для вищезгаданого заходу, підкресливши, що присутність КБУ  була б ідеальною за  робочим столом, присвяченому будівництву та інфраструктурі.

Президент Карневале також підкреслив, що українські територіальні громади та асоціації країни матимуть можливість представити італійським компаніям та інвесторам численні проєкти реконструкції. Формат участі українських представників ще визначається.

Президент КБУ Лев Парцхаладзе подякував італійському народу та уряду за підтримку, а також висловив велике зацікавлення у організації заходу. Він також додав, що вони надзвичайно раді співпраці з інженером П’єро Петрукко, віце-президента Національної асоціації будівельників (ANCE), з яким підписали меморандум про співпрацю під час онлайн-конференції ReBuild Ukraine – Italy, що відбулася 15 листопада 2022 року та організована Торгово-промисловою палатою та FederCamere.

Президент Тоньї подякував Конфедерації будівельників  за співпрацю між двома сторонами, яка зростає, а пані Руссано додала, що Торгово-промилова палата, безумовно, готова поділитися своїми проектами з реконструкції країни та просувати їх.

Виконавчий директор, пан Червак завершив зустріч,  зауваживши, що кожен українець усвідомлює, що Італія на їхньому боці, і хотів ще раз подякувати всій країні за підтримку.

Конфедерація будівельників України організовує Архітектурно-будівельний бізнес-форум «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, забудовників та забудовників», який відбудеться в Києві 11 травня 2023 року.

Детальніше – тут.

Турин, 4 травня 2023 р