Зустріч представників Торгово-Промислової палати Італії в Україні та Київської торгово-промислової палати

Зустріч представників Торгово-Промислової палати Італії в Україні та Київської торгово-промислової палати 1 червня Генеральний Секретар, Еміліяно Калемма і перший віце-президент Київської торгово-промислової палати Володимир Коляденко зустрілися для обговорення питань про майбутню співпрацю двох торгових промислових палат.

Була підтверджена економічна місія програми, яка цілеспрямована на зустріч українських та італійських компаній, для її реалізації в двох країнах з кінця 2018 і початку 2019 року.

Понад те були заплановані заходи в сфері камеральних проектів який включає симпозіуми, конференції, презентація країни е т.д. З практичної  та логічної точки зору було передбачено надати конферензали центральних офісів двох палат для організації подальших зустрічей найкращим способом.

По завершенню  Генеральний секретар пан Калемма отримав офіційне запрошення від Володимира Коляденко для участі в IV National Export Forum, яке пройшло з 3 по 5 червня 2018. У даному західі взяло участь керівництво Торгових Промислових Палат Німеччини, Угорщини, Хорватії, Словаччини, Арабських Еміратів, Литви, Білорусії , Молдови, Канади, Польщі, Грузії та Австрії. Чекаємо новин з Києва.