World Food Ukraine 2021

World Food Ukraine 2021

За присутності понад 255 компаній з 25 країн у кількості більше ніж 5000 відвідувачів з 24 країн світу, World Food Ukraine заслужено обіймає назву провідної української виставки сектору харчових продуктів та напоїв.

Виставка орієнтована на виробників та постачальників продуктів харчування та напоїв, компаній з сектору харчової обробки, дистриб'юторів, експортерів, імпортерів, постачальників роздрібних продажів продуктів харчування, українських та закордонних закладів сфери громадського харчування.

Виставкова подія передбачає ділову програму, яка являється багатогранною з можливістю участі та присутності всіх бажаючих, яка включає: дегустації, майстер-класи, презентації, гастрономічні битви та лекції, присвячені бізнесу.

World Food Ukraine представляє можливості розвитку власного бізнесу для підприємств харчової промисловості, роздрібної торгівлі та ресторанної діяльності. Ярмарок має завдання сприяти веденню переговорів та зустрічей, зустрічей B2B та укладенню контрактів.

Для компаній, які щойно долучилися до цієї діяльності, існує так-звана Алея новинок - виставковий простір створений виключно для просування нових брендів харчової промисловості, напоїв, технологій та обладнання даної сфери.

Основна мета алеї новинок - залучити відвідувачів до зацікавлення новою продукцією та допомогти орієнтуватися у різноманітності пропозицій учасників. Таким чином вона надає можливість знаходити партнерів та постачальників, отримувати поради щодо того, як вигідно розпочати свою діяльність, а також як шукати та підбирати майбутніх ділових партнерів.

Тому можна запевнити, що українська виставка - це правильна нагода для нових компаній та стартапів продемонструвати себе, а також ідеальне місце для відомих брендів, які мають наміри вийти на український ринок.

У даній події приймуть участь деякі зі списку компаній, які також були присутні з 6 по 9 липня в онлайн-виставці "Food Processing Ukraine 2021", де офіційними партнерами заходу являлися Premier Expo, ITE GROUP та Crèdit Agricole.

World Food Ukraine відбудеться з 2 по 4 листопада 2021 року в Києві, Україні. Для отримання додаткової інформації про виставку та у разі зацікавлення щодо прийняття участі, не зволікайте звертатися до Торгово-промислової палати Італії в Україні.