Українська виставка «COLORS FOR DRAW PEACE» прибуває до Турину

Українська виставка «COLORS FOR DRAW PEACE» прибуває до Турину

Після першої зупинки у Флоренції, виставка «COLOURS FOR DRAW PEACE», організована Українською асоціацією Vitaukr, буде експонуватися в Турині з 18 по 22 вересня 2023 року в Палаццо Біраго ді Боргаро, на вулиці Карло Альберто 16, Турин.

Завдяки підтримці Туринської торгово-промислової палати та торгово-промислової палати Італії в Україні Vitaukr змогли привезти мистецтво молодих студентів Херсонської художньої школи і до столиці П’ємонту. Виставка, яка складається з понад тисячі малюнків українських дітей, які за ідеєю директора школи Юлії Сліпич отримали завдання представити світ миру, якого вони хотіли б, має на меті інформувати та підвищувати обізнаність на тему України всіх віків, передаючи сильне повідомлення, яке передають малюнки.

Виставка буде відкрита для відвідувачів безкоштовно протягом п’яти днів, з понеділка, 18 до п’ятниці, 22 вересня 2023 року, з 9 до 17 години, і дасть змогу початковим і середнім школам Турина організувати екскурсію, щоб дати можливість дізнатися більше про повідомлення з колегами художників.

Урочисте відкриття виставки відбудеться в понеділок, 18 вересня, об 11:30 у Палаццо Біраго.

Для отримання додаткової інформації ви можете звернутися до прес-служби ТПП Італії в Україні за електронною адресою depositiesterne.it@ccipu.org.