У зв’язку з коронавірусом в Україні були перенесені три вагомі економічні форуми

У зв’язку з коронавірусом в Україні були перенесені три вагомі економічні форуми

Враховуючи швидке розповсюдження коронавірусу, три важливі економічні форуми були перенесені на осінь організаторами. За повідомленням Олександра Ольшанського, президента холдингу Internet Invest Group, інтернет-компаній Imena.ua і Mirohost, дата проведення iForum була змінена на осінь. “Ми несемо відповідальність за безпеку учасників і тому iForum відбудеться восени. Ми прогнозуємо пік епідемії в Україні на кінець квітня-травня, дана ситуація для нас не є жартом. Ми сподіваємось на позитивні зміни впродовж літа і плануємо провести форум осінню.” Термін проведення iForumу планувався на 20 травня 2020 року.

Дата проведення міжнародного економічного форуму Dnipro Economic Forum також була змінена через поширення коронавірусу. “З огляду на події, що склалися у світі через коронавірус та велику кількість учасників, що планують прийняти участь у заході, команда Dnipro Economic Forum прийшла до рішення відкласти проведення DEF'2020 International Space and IT Days”. Нові дати форуму неанонсовані, про них повідомлять найближчим часом.

Заразом, інвесткомпанія Dragon Capital постановила перенести 16-ту Annual Ukraine Investor Conference на осінній період з 19-20 березня.

За повідомленням Українських Новин, УЄФА не має намірів переносити Чемпіонат Європи з футболу, запланований на 2020 рік.