U-LEAD з Європою допоможе 24 муніципалітетам розробити плани відновлення територій

U-LEAD з Європою допоможе 24 муніципалітетам розробити плани відновлення територій

U-LEAD з Європою розпочав проект підтримки 24 обраних муніципалітетів у розробці Програм повного відновлення території та Планів відновлення та розвитку муніципалітетів.

Новину поширив U-LEAD у своїх соціальних акаунтах.

«У період липня-жовтня 2023 року муніципалітети працюватимуть над розробкою обох видів відновлювальної документації: збиратимуть дані, використовуватимуть геоінформаційні системи для аналізу, формуватимуть відновлювальні пропозиції та прийматимуть рішення на основі лише цієї інформації», - пише компанія у своїх соціальних мережах.

Програма повного відновлення території - аналітично-просторовий документ, який визначає основні міські та соціально-економічні пріоритети політики відновлення території, що постраждала від збройної агресії. План відновлення та розвитку муніципалітетів - це документ стратегічного планування, який включатиме завдання та заходи з відновлення та проекти місцевого розвитку.

«Ці два види документації взаємопов'язані і допоможуть муніципалітетам як забезпечити ефективний процес відновлення, так і залучити кошти на реалізацію проектів відновлення», - вказує U-LEAD.

Sono держава selezionate ben 24 comunità per il progetto: Павлоградська, Шевченківська, Дмитровська, Іванківська, Коростенська, Новослобідська, Великописарівська, Ізюмська, Золочівська, Курилівська, Солоницівська, Кінюмська драшівська, Куп'янськ, Борівська, Київська, Талалаївська, Городнянська, Ічнянська, Семенівська, Куликівська, Оріхівська, Перещепинська, Чортківська, Фастів.

Програма «U-LEAD з Європою: Україна - розширення прав і можливостей на місцях, підзвітність та розвиток» - це програма, що фінансується спільно ЄС та його державами-членами для підтримки України у її зусиллях зі зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, відповідальному та багаторівневому врядуванню в Україні, що відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

 

Турин, 17 липня 2023 року

Читайте також: VITAUKR та Colors for Peace представляють COLOURS FOR DRAW PEACE