У Києві відзначили День закоханих

У Києві відзначили День закоханих

У День святого Валентина, коли особливо хочеться здивувати кохану людину та провести час лише удвох у Києві перевага закоханих пар з року в рік віддається італійським закладам, які завжди відзначалися романтикою та насичені справжньою атмосферою, цей рік також не став винятком. Цікавинками вечері стали страви з оригінальними назвами як то ”від Джульєти” або ”від Ромео”, що доповнювалися фрагментами в ресторанах з легендарних п’єс про кохання, чаруючою музикою, пророцтвами закоханим парам, історіями кохання, однією з яких наприклад була доленосна зустріч Франческо Петрарки, видатного поета Середньовіччя на пасхальній службі зі своєю музою Лаурою. Візитівкою деяких ресторанів стали іноземні шефи, які прикладали всіх зусиль, щоб зробити цей день особливим та незабутнім.

Традиційну вечерю складали такі добре знайомі фірмові італійські страви як: піцца, яка народилася в Неаполі, домашня паста, різотто, різноманітні італійські спеціалітети, десерти з маскарпоне.

Серед подарунків друзям та знайомим велика кількість людей з року в рік також схиляється до італійської продукції: сирів, кави, солодощів та винної карти. Італія як країна завжди виділялася своєю любов’ю до вина та по праву носить назву ”країни вина” має 700000 га виноградників та таку ж кількість виноградарів, саме через це італійського вина виробляють в світі близька 50 мільйонів кожен рік – щоб вистачило всім закоханим.

Завдяки італійським ресторанам та продукції пари змогли на деякий час ніби перенестися до країни кохання та на деякий час відчути її смак.