ТПП Італії в Україні підписує угоду з Інститутом розвитку Кременчука

ТПП Італії в Україні підписує угоду з Інститутом розвитку Кременчука

Останніми днями в режимі відеоконференції відбулися переговори між керівництвом Інституту розвитку Кременчука та ТПП Італії в Україні (ЧЧІПУ).
«Для нас важлива економічна співпраця, сприяння імпорту-експорту, сприяння запуску нових бізнесів, але жодні економічні контакти не будуть ефективними без розвитку культурно-освітнього та наукового співробітництва», – сказав генеральний секретар ТПП Ванесса Руссано.
У зустрічі взяли участь Генеральний секретар ТПП Італії в Україні Ванесса Руссано, керівник проекту Agritaly Юрій Ваньо, а також Кременчук представляли директор Павло Бедраський та заступник директора з міжнародного співробітництва Андрій Мельник Інституту розвитку Кременчука.
Після детальної презентації діяльності, яку здійснює Інститут, та розповісти, як він допомагає українським компаніям за межами національних кордонів, сторони під час відеоконференції домовилися обмінятися інформацією про поточну економічну, політичну та соціальну ситуацію, а також про зміни у фінансово-економічному розвитку своєї країни. З іншого боку, директор Павло Бедрацький презентував діяльність Інституту розвитку Кременчука у сфері економічного розвитку, проектної діяльності, підтримки підприємництва, а Андрій Мельник розповів про міжнародні проекти, проекти у сфері культури, освіти та побратимства.
Під час наступної зустрічі очікується підписання важливих угод про співпрацю між Торгово-промисловою палатою Італії в Україні (ЧЧІПУ), міською радою Кременчука та Інститутом розвитку Кременчука.