Торгово-промислова палата Італії в України партнер One Belt One Road - 12/15 квітня 2021

Торгово-промислова палата Італії в України партнер One Belt One Road - 12/15 квітня 2021

Торгово-промислова палата Італії в Україні стане партнером онлайн-виставки, організованого італійським інститутом One Belt One Road. Захід, який відбудеться з 12 по 15 квітня, має на меті розвивати ділові можливості між Італією та Китаєм.

«Новий шовковий шлях» (BRI) - це стратегічна ініціатива, підтримана Китаєм, спрямована на покращення торгових зв’язків з Євразією. Також цього року поновлюється обмін знаннями та культурою між Італією та Китаєм. Протягом перших двох днів заходу будуть розглядатися культурні та туристичні питання, спрямовані на покращення об’єктів спадщини ЮНЕСКО в Італії та Китаї, а також привабливих напрямків для туристів з усього світу. Туризм, який не зупиняється на спадщині, а також включає спорт, природу, їжу, вино та транспорт, і який, особливо в цей період, заслуговує на згадування та відзначення. Останній день стосуватиметься способу життя та питань, пов’язаних з модою, інноваціями, оздоровчим станом та стабільністю.

Китай представляє 9-й ринок призначення італійського експорту та 1-й ринок призначення в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Чудова подія, яка відкриває двері на ринок майбутнього і яка ще більш ексклюзивна завдяки наявності авторитетних інституційних, культурних та технічних партнерів. Три дні no-stop, які зарезервують багато інших ініціатив.

Для отримання додаткової інформації та реєстрації натисніть тут.