Торгово-промислова Палата Італії для України буде присутня на Агро Києві 2020

Торгово-промислова Палата Італії для України буде присутня на Агро Києві 2020

Торгово-промислова Палата готує ґрунт для вступу італійських сільськогосподарських компаній, на український ринок. Вона виділила гранти компаніям, які мають намір інтернаціоналізуватись. Мало того: під час престижної виставки Агро Київ 2020, яка відбудеться з 2 по 5 червня в столиці України, італійські компанії отримають можливість дізнатися про Україну та її можливості, а також встановити контакти з підприємцями та місцевими організаціями.

Щоб полегшити зустріч сторін, підтримка організацій для компаній буде повною: організація b2b на виставку та довільні зустрічі; підготовка комунікаційних матеріалів та управління подальшими діями.

Але чому це важливо в міжнародній співпраці? Компанія високого рівня, яка впроваджує інновації, яка використовує нові та підходящі технології для виробництва, і вирішує відкрити власну філію в Україні, без сумніву, це може викликати низку позитивних ланцюгових реакцій для компаній, які вже є на українській землі, але, можливо, все ще відстають у технологіях машинобудування. Ринок агропромисловості в Україні насправді є менш насиченим, існує багато невикористаних можливостей, і велика ймовірність того, що інвестиції, зроблені сьогодні, вигідні найближчим часом.

Однією з таких можливостей, важких у здійсненні, але можливих, є створення та просування кластерів, в яких компанії групуються в одному географічному районі і можуть використовувати послуги та інфраструктуру на благо всіх.Ще один аспект, який слід взяти до уваги, - це нове покоління експертів у техніко-науковій галузі. Насправді в Україні є четвертий за величиною пул експертів у галузі ІКТ у світі, і хоча він має менше 1% світового населення, він може похвалитися 6% світових фізиків, математиків та вчених-обчислювачів. Агротехнологія об'єднує все більше і більше українських ІТ-фахівців та інженерів для спільної роботи в процвітаючому аграрному секторі. Потенціал зростання високий і є однією з найбільших можливостей для поточних інвестицій в аграрний сектор України. Отже, потенціали мають бути відкритими.