Розпочинається виставка Wine and Spirits Ukraine, яка більше говорить італійською, ніж зазвичай.

Розпочинається виставка Wine and Spirits Ukraine, яка більше говорить італійською, ніж зазвичай.

«Провідний професійний захід вина, міцних напоїв, пива та слабоалкогольних напоїв у Східній Європі та єдиний міжнародний ярмарок в Україні». Виставка «Вино та алкогольні напої Україна» представляє себе світові у своєму випуску 2020/2021.

Престижна подія в рамках World Food Ukraine пройде з 2 по 4 листопада у Києві. Через ініціативу «Top Italian Roadshow», яку просуває Гамберо Россо, ярмарок має на меті вперше привезти в Україну пляшки з найкращих місцевих виноробних заводів. Щодо ділової частини огляду, то Марко Сабелліко, головний редактор Gambero Rosso, представлятиме Італію під час трьох майстер-класів, проведених разом з українським сомельє Віталієм Ковачем.

Інтерес України до італійського вина не повинен дивувати, третина споживаного в країні вина фактично імпортується з Італії на загальну вартість 48,3 млн євро. Цифра, яка вже сама по собі є значною, але якій судилося ще зрости, враховуючи те, що Україна на початку цього року вирішила скасувати раніше існуючі мита на виноробну продукцію з Європейського Союзу. Торгово-промислова палата Італії в Україні підтверджує себе як партнер ініціативи, але через збереження пандемічної кризи вирішила перенести заплановану бізнес-місію на 2022 рік.