Підсумки B2B зустрічей онлайн

Підсумки B2B зустрічей онлайн

Торгово-промисловою Палатою Італії в Україні був представлений проект B2B зустрічі онлайн за неможливості приїзду італійських фірм на виставки через Covid, як це раніше відбувалося щороку.
Проект складався з 4 блоків, серед яких: агро, метал, б’юті, а також фуд та беверидж та стартував у жовтні місяці з попереднім залученням і запрошенням потенційних партнерів починаючи з вересня. По закінченню проекту ми вирішили підбити підсумки.


У секторі агро фірми мали такий досвід: велика кількість дізнавалася та порівнювала ціни, дехто одразу помітив високу ціну, якою відрізняються італійські виробники та не зволікав співпраці з налагодженими раніше контактами з іншими європейськими виробниками, деякі поставили акцент на тому, що італійська техніка та продукція була дуже передовою. Успіхом у даній сфері стало наступне: деякі фірми чекають відкриття кордонів, щоб здійснити поїздку до Італії, деякі вже почали шукати покупців для італійських партнерів попередньо уклавши угоду.


Серед українських фірм, були представлені і такі, які шукали дистриб’юторів в Італії задля того, щоб просувати власні послуги поза межами країни.
Загалом фірми з обох боків мали змогу знайти партнерів, дізналися необхідну інформацію, яку потребували про процес інтернаціонального співробітництва, набули позитивного та плідного робочого досвіду.