Підписано Угоду між Торгово-промисловою палатою Італії і Благодійним фондом «Розвиток безпечного життя»

Підписано Угоду між Торгово-промисловою палатою Італії і Благодійним фондом «Розвиток безпечного життя»

14 лютого підписано важливу угоду про співпрацю між Генеральним секретарем Торгово-промислової палати Італії в Україні, д-ром. Еміляно Калеммою, та співзасновником Благодійного фонду «Розвиток безпечного життя», Яною Бобровою.

Фонд був створений у 2017 році як інвестиційний фонд з чіткою місією: забезпечити необхідну підтримку для виконання проектів з метою покращення життя українців у різних сферах (суспільні питання та питання води, лісу, безпеки), шляхом залучення коштів та експертної підтримки.

 У кожній з них він діє шляхом модернізації існуючих структур, збереження природних багатств, забезпечення безпеки та контрольних заходів і підтримка місцевих громад через активізацію та розподіл основних потреб. Протягом 2017 року Фонд уже реалізував два проекти: один у школі в Ужгороді та інший у Закарпатській області. Обидва проекти були створені для розробки плану збереження та енергетичної безпеки на п'ятирічний період 2017 - 2022 років (Закарпаття) та покращення спостережень (Ужгород).

Місія Торгово-промислової палати протягом багатьох років полягала у сприянні обміну між двома країнами та підтримці взаємного розвитку через торгівлю та зв'язок між їхнім досвідом. Угода, безсумнівно, підпадає під діяльність в енергетичній, технологічній та екологічній галузях.

 Цього року Торгово-промислова палата бере участь у проекті "Енергія та довкілля" з метою ознайомлення італійських компаній з енергетичним сектором України через галузевий довідник та організацію Міжнародної конференції, яка відбудеться 11 го червня в Києві у приміщенні Національної торгово-промислової палати України. Цей проект є результатом спостереження за енергетичним сектором України та став своєрідним висновком, що існує потреба в інтервенціях: з цієї причини було вирішено допомогти італійським компаніям принести свій досвід і знання в Україну.

Палата сподівається на плідну співпрацю з Благодійним фондом «Розвиток безпечного життя», вітає нових партнерів і сподівається на успіх проекту "Енергія та довкілля".