Підписано Memorandum про наміри Club di Kiev

Підписано Memorandum про наміри  Club di Kiev 4 червня 2018 року в день Національного форуму присвячений українському експорту, представники різних Торгових палат взяли участь були запрошені в мерію Києва. Представник мерії  подякував усім присутнім, висловивши подяку від Мера  Києва Віталія Кличка.

Надалі, всі представники торгово-промислових палат з 14 країн світу були запрошені в головній офіс Київської Торгово-Промислової палати. У Київській торгово-промисловій палаті був підписаний Меморандум про наміри щодо загальної лінії діяльності, створення Club of Kiev.

Створення Київського клубу включає в себе початок успішної співпраці між різними торгово-промисловими палатами основною метою, якого є об'єднання представників палати в проведенні будь-яких переговорів з місцевими установами, органами місцевої влади та асоціаціями з метою сприяння міжнародній торгівлі.

Представник Торгово-Промислової Палати Італії в Україні та представники інших торгово-промислових палат домовилися зустрітися в жовтні для обговорення ідей, проектів, які будуть розроблені Київським клубом в 2019 році.