Повітряний транспорт готовий до перезапускy

Повітряний транспорт готовий до перезапускy

Після важкого періоду, який побачив зменшення доходу вдвічі для багатьох авіакомпаній та втрат на мільярди доларів, а також неминучих наслідків у сфері зайнятості, повітряний рух відновлюється. На сьогоднішній момент оперують близько 40% рейсів в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
За даними Агенції авіації, відновилися найбільш впливові рейси до ЄС, навіть якщо компанії все ще модулюють послуги відповідно до попиту, а отже, графік ще не можна визначити як регулярний. Однак рейси поза ЄС залишаються дуже мінімізованими як через обмеження обігу, накладені нашою країною, так і через обмеження на в'їзд, передбачені багатьма країнами, які не є членами ЄС.
Наразі Агенція авіації не може робити прогнозів, оскільки міжнародна ситуація все ще дуже критична, а також необхідно відновити впевненість пасажирів у безпеці авіаперевезень. Але перші дані, що надходять від компаній, які керують повітряним рухом в Італії, надають позитивні дані.
Що стосується Італії, повітряний рух продовжує своє стабільне та прогресивне зростання.
У першій половині липня внутрішніх рейсів стало більше, ніж удвічі, порівняно з червнем. З 1 по 15 липня спільнота, яка керує цивільним повітряним рухом Італії, підрахувала, що загалом було здійснено 33000 перевезень із середньою щоденною кількістю 2200 рейсів та максимальним піком 10 липня з 2521 рейсом.