Онлайн-конференція з інтернаціоналізації платформи FederCamere

Онлайн-конференція з інтернаціоналізації платформи FederCamere

Онлайн-конференція з презентації нової платформи FederCamere відбудеться 18 травня 2022 року о 10.30 (GMT+2), захід за підтримки Міністерства економічного розвитку, Міністерства закордонних справ та міжнародного співробітництва, Уніонкамере та Ассокамерестеро.

Конференція стане приводом для численних багатосторонніх зустрічей, створення та консолідації мереж осіб та інтересів, об’єднаних бажанням збільшити експортні квоти Made in Italy.

FederCamere створено з згодою деяких італо-іноземних торгових палат і передбачає участь територіальних торгових палат понад сімдесяти країн, установ, референтних органів та міжнародних операторів.

У онлайн-заході братиме участь заступник міністра економічного розвитку, відповідальний за інтернаціоналізацію, сенатор Гілберто Пічетто Фратін; генеральний секретар Уніонкамере Джузеппе Тріполі; крім керівних італо-іноземних торгових палат і президентів торгових іноземних палат дванадцяти країн, розкиданих на п'яти континентах..

Торгово-промислова палата Італії в Україні також присутня серед італо-іноземних торгових палат, що є засновником платформи. Враховуючи ситуацію в країні, FederCamere вирішив надати глибокий аналіз ситуації з присутністю посла Італії в Києві П’єра Франческо Зазо; президент Палати Ренато Вальтер Тоні; UkraineInvest урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій; директор Департаменту торгівлі та структурних фінансів Crédit Agricole Україна Владислав Бережний.

Далі країна зосередиться на В’єтнамі, президент Італійської торгової палати у В’єтнамі Мікеле Д’Ерколе за участю Генерального консула Італії міста Хошимін Н.Е. Енріко Падула, і той, що стосується Сенегалу, президент Торгової палати Сенегалу та Західної Африки, доктор Нікколо Тенді.

Щоб зареєструватися на онлайн-захід, натисніть тут.