Нове партнерство у сферi медiа з порталом Ласун

Нове партнерство у сферi медiа з порталом Ласун

Торгово-промислова Палата Італії в Україні на постійній основі проводить заходи, які сприяють міжнародному економічному розвитку. Серед них можна виділити b2b зустрічі онлайн, які набули особливо активної популярності з наявним напрямком Food, де задля поширення інформації були залучені медіа портали. Одними з тих, хто погодився прийти на допомогу та надати медіа підтримку був ресторанний портал Ласун, так відбулося наше знайомство та започаткувалася співпраця. Наразі наша установа працює над новою виставковою подією онлайн - Food Processing Ukraine. Процес кооперації та робочих відносин Торгово-промислової Палати Італії в Україні з порталом Ласун у вигляді неодноразового сприяння рекламі призвів до того, що цими днями між нами була підписана офіційна угода про співробітництво.


Ресторанний портал Ласун присвячено закладам харчування та пропонує ресторанні новини Києва, а також інших великих міст України. Містить великий обсяг інформації про ресторанне життя країни, довідкові дані про заклади харчування, анонси, меню, описи, статті, галереї, відгуки і оцінки відвідувачів, ресторанні огляди, критику, блоги, інтерактивну мапу ресторанів, відеоролики, рейтинг, ресторанну аналітику, інтерв'ю з рестораторами, дегустації, послуги для закладів та багато іншого. Каталог закладів розбитий на сектори, враховує привід, локацію та надає відомості про появу нових закладів. Окрім цього, портал стане провідником у важливих подіях даної індустрії та гідом, який підкаже в яке русло необхідно звернути увагу.


Торгово-промислова Палата Італії в Україні рада вітати портал Ласун серед своїх партнерів та розраховує на надання плідної спільної підтримки.