Нове партнерство Торгово-промислової палати Італії в Україні

Нове партнерство Торгово-промислової палати Італії в Україні

Нещодавно Торгово-промислова Палата Італії в Україні залучилася новим партнером у сфері медіа – з журналом Харчові технології та підписала меморандум про кооперацію. ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ - це бренд, який пропонує інформаційно-рекламну співпрацю підприємствам та компаніям, які орієнтовані на такі галузі: хлібопекарську, кондитерську, м'ясопереробну та молокопереробну. Для журналу доволі звичним являється сегмент b2b. Саме під час такого пошуку партнерства між італійськими та українськими представниками розпочалася наша спільна робота.

Харчові технології пропонують: онлайн-співпрацю у вигляді розміщення реклами та піар-статей на власному сайті та поширення їх у відповідних групах у фейсбуку: пекарські та кондитерські технології, м'ясні технології та молочні технології (для полегшення пошуку надано один з лінків для переходу).


Окрім цього наявна співпраця у друкованих галузевих виданнях – журналах під такими самими назвами з періодичністю 6 номерів на рік. Тематика - технології, обладнання, сировина, упаковка, послуги промислових підприємств харчової галузі. Торгово-промислова Палата Італії в Україні отримала надійного партнера, якого рада рекомендувати та повідомити, що під час співробітництва з цим медіа підприємство даної галузі отримає:
• доступ до потрібної галузевої інформації про український харчовий ринок;
• змогу інформувати потенційних клієнтів про новинки і події вашої компанії;
• швидкий та зручний пошук нових партнерів і клієнтів;
• безпосередній контакт зі своїми споживачами, клієнтами, замовниками.
ТПП Італії в Україні переконана, що Харчові технології також будуть плідно працювати заради пошуку представників італійських фірм в Україні.