На початку галузевої бізнес місії: Ho.Re.Ca 2018

На початку галузевої бізнес місії: Ho.Re.Ca 2018 Торгово-Промислова Палата Італії в Україні супроводжувала, деякі з найкращих італійських компаній, які представляли Італію на виставці FORECH 2018, що проходила з 13 до 15 листопада в Міжнародному Виставковому Центрі міста Києва.

Палата зустріла італійську делегацію в неділю, 11 листопада, у ресторані готелю Братислава, де відбулася урочиста конференція, у якій взяли участь важливі місцеві діячі. Генеральний секретар Торгової-Промислової Палати, Еміліано Калемма відкрив конференцію, надаючи італійським підприємцям значні економічні дані, щодо важливості експорту в Україну.

Після цього слово було передано керівникам українських підприємств, починаючи від Заступника директора Державного Центру досліджень, інформації та моніторингу міжнародних ринків (ДП Держзовнішінформ) Юрія Петровського, який підтвердив важливість співробітництва, розпочатого ще кілька років тому з Торгово-Промислова Палата Італії в Україні, а також підтвердив, готовність надати Палаті свою підтримку, через аналіз та перевірку українських ринків, секторів та компаній. Керівник Асоціації рестораторів України, Ольга Насонова, підкреслила необхідність для Країни, укладання важливих партнерських відносин із реальними італійськими виробниками, у такий спосіб, усі італійські ресторани дійсно зможуть пропонувати якісну продукцію.

Керівник відділу аналізу та комунікацій Українського Клубу Аграрного Бізнесу (УКАБ), обговорив з аудиторією важливість постійного залучення нових іноземних агропромислових компаній для спільного складання пропозицій, щодо вдосконалення політичної та технологічної областей.