Міністерство економіки України не виявило жодних негативних наслідків через коронавірус

Міністерство економіки України не виявило жодних негативних наслідків через коронавірус

Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України постійно контролює ситуацію на глобальному рівні та економічний вплив на поширення вірусу, але наразі, він не повідомив про негативний вплив на економіку України.

Про це говорив міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов під час ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок, 24 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми постійно стежимо і фіксуємо кожну найменшу зміну ситуації. Ми не знайшли негативного сигналу щодо поширення коронавірусу ", - повідомив Милованов.

Він сказав, що потоки товарів з Китаю не будуть припинені, оскільки немає небезпеки, що вірус може протистояти під час транспортування.

"Китай почне виробляти менше металу, що дозволить світовим металургійним заводам допомагати Китаю в металургійному виробництві", - сказав Милованов, додавши, що Україна дійсно зменшила імпорт товарів народного споживання з країни, і це дозволить українським компаніям завоювати ті ринкові акції, які раніше утримував Китай.