Креді Агріколь святкує своє 25-річчя на території України

Креді Агріколь святкує своє 25-річчя на території України

У жовтні в готелі Хілтон у Києві, група Креді Агріколь зібрала понад 200 корпоративних та преміальних клієнтів, запросивши їх на макроекономічну конференцію, присвячену обговоренню останніх глобальних економічних тенденцій.

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, у своїй вітальній промові наголосив, що 2018 рік залишається важливим роком для інституту, який святкує 25-річчя своєї присутності в Україні. З цієї нагоди банк хотів продемонструвати результати своєї діяльності, яка за перші дев’ять місяців 2018 року склала 1185 мільйонів гривень (або на 332 мільйони гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року).

Під час конференції Пьотровскі підкреслив та продемонстрував, що співвідношення витрат до доходів Креді Агріколь на сьогодні, є однією з найнижчих серед загальноукраїнських банків, залишаючись стабільною, незважаючи на тиск загальних витрат.

Голова Правління інституту нагадав, що ці результати оцінюються самими клієнтами, і саме тому вони вирішили організувати дану подію відкритою для всіх, очікуючи макроекономічні тенденції 2019 року.